Ons Bedrijf

als kwaliteit telt

Alu-Specials is een vertrouwd adres voor al uw onderhoudswerken.

Ons bedrijf bestaat sinds 2009 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan het leveren en plaatsen van aluminium ramen, deuren, veranda’s, serres, windschermen en puien. Tevens beglazen wij ook woningen en balkons. Bovendien zijn wij leverancier van Technal produkten. Ook leveren en plaatsen wij zonwering van het merk Sunmaster en professionele horecaparasols van het merk Solero. Ook voor levering en/of plaatsing van alle soorten glas bent u bij ons op het goede adres.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 0297-343382